Hesabın və məlumatların silinməsi
Tətbiqdə: Parametrlər → Hesab → Hesabı sil. Təsdiqləyəndə hesabın, profilin, söhbət mesajların və bütün məlumatların həmişəlik silinir. Bunu geri qaytarmaq mümkün deyil.
Hesab silinəndə telefonundakı görüş, dərman və aybaşı qeydləri də cihazdan təmizlənir.
Tətbiqə daxil ola bilmirsənsə, hesabında qeydiyyatda olan e-poçt ünvanından dəstək ünvanımıza yazaraq silinmə sorğusu göndərə bilərsən.