Вземи приложението

Сметка и заличаване на данни

В приложението: Настройки → Профил → Изтриване на акаунт. Когато потвърдите, акаунтът ви, профилът ви, чат съобщенията и всички ваши данни са изтрити завинаги. Това не може да бъде поправено.

Назначението, лекарствата и записите от цикъла на телефона също се изчистват от устройството, когато сметката се изтрива.

Ако не можете да получите достъп до приложението, можете да поискате изтриване чрез запис на нашия адрес за поддръжка от имейл, регистриран във вашия акаунт.

serhataslanai@gmail.com