Eliminació del compte i les dades
A l’aplicació: Configuració → Compte → Elimina el compte. Quan ho confirmis, el compte, el perfil, els missatges del xat i totes les dades s’eliminaran permanentment. Aquesta acció no es pot desfer.
Els registres de cites, medicació i cicle del telèfon també s’esborren del dispositiu quan s’elimina el compte.
Si no pots accedir a l’aplicació, pots sol·licitar-ne l’eliminació escrivint a la nostra adreça d’ajuda des del correu electrònic registrat al compte.