Smazání účtu a dat
V aplikaci: Nastavení → Účet → Smazat účet. Po potvrzení se tvůj účet, profil, zprávy v chatu a všechna data trvale smažou. Tuto akci nelze vrátit zpět.
Při smazání účtu se ze zařízení vymažou také záznamy o termínech, lécích a cyklu uložené v telefonu.
Pokud se do aplikace nedostaneš, můžeš o smazání požádat zprávou na adresu podpory z e-mailu registrovaného k účtu.