Tilin ja tietojen poistaminen
Sovelluksessa: Asetukset → Tili → Poista tili. Kun vahvistat poiston, tilisi, profiilisi, keskusteluviestisi ja kaikki tietosi poistetaan pysyvästi. Tätä ei voi kumota.
Myös puhelimellasi olevat vastaanotto-, lääke- ja kiertotiedot poistetaan laitteelta, kun tili poistetaan.
Jos et pääse sovellukseen, voit pyytää poistamista kirjoittamalla tukiosoitteeseemme tilillesi rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta.