קבל את האפליקציה

מחיקת חשבון ונתונים

באפליקציה: הגדרות ← חשבון ← מחיקת חשבון. לאחר האישור, החשבון, הפרופיל, הודעות השיחה וכל הנתונים שלך יימחקו לצמיתות. אי אפשר לבטל זאת.

גם רישומי הפגישות, התרופות והמחזור שבטלפון יימחקו מהמכשיר בעת מחיקת החשבון.

אם אין לך גישה לאפליקציה, אפשר לבקש מחיקה באמצעות פנייה לכתובת התמיכה מהדוא״ל שרשום בחשבון.

serhataslanai@gmail.com