Brisanje računa i podataka
U aplikaciji: Postavke → Račun → Izbriši račun. Kada potvrdiš, tvoj račun, profil, poruke iz razgovora i svi tvoji podaci trajno se brišu. To se ne može poništiti.
Kada se račun izbriše, zapisi o terminima, lijekovima i ciklusu na tvojem telefonu također se uklanjaju s uređaja.
Ako ne možeš pristupiti aplikaciji, brisanje možeš zatražiti tako da nam se javiš na adresu za podršku s e-adrese registrirane na tvojem računu.