Fiók és adatok törlése
Az alkalmazásban: Beállítások → Fiók → Fiók törlése. A megerősítés után a fiókod, a profilod, a csevegőüzeneteid és minden adatod véglegesen törlődik. Ez nem vonható vissza.
A fiók törlésekor a telefonodon tárolt időpont-, gyógyszer- és ciklusadatok is törlődnek az eszközről.
Ha nem férsz hozzá az alkalmazáshoz, a fiókodhoz regisztrált e-mail-címről a támogatási címünkre írva kérheted a törlést.