Тіркелгі мен деректерді өшіру
Қолданбада: Баптаулар → Тіркелгі → Өшіру тіркелгісі. Сіздің тіркелгіңіз, профильіңіз, чат хаттары және барлық деректеріңізді қайталанады. Бұл болмайды.
Тіркелгі өшірілген кезде телефоніңіздегі тапсырмалар, медицикл және цикл жазулар құрылғыдан тазаланды.
Қолданбаға қатынау болмасаңыз, тіркелгінің эл. пошта адресіне жазып өшіруді сұрауға болады.