Kontu un datu dzēšana
Lietotnē: Iestatījumi → Konts → Dzēst kontu. Kad apstiprināsiet, jūsu konts, profils, tērzēšanas ziņojumi un visi jūsu dati tiek neatgriezeniski dzēsti. To nevar atsaukt.
Tikšanās, medikamentu un cikla ieraksti tālrunī tiek arī dzēsti no ierīces, kad tiek dzēsts konts.
Ja nevarat piekļūt lietotnei, varat pieprasīt tās dzēšanu, rakstot uz mūsu atbalsta adresi no jūsu kontā reģistrētā e-pasta.