Sletting av konto og data
I appen: Innstillinger → Konto → Slett konto. Når du bekrefter, slettes kontoen, profilen, chatmeldingene og alle dataene dine permanent. Dette kan ikke angres.
Avtaler, medisiner og syklusdata på telefonen fjernes også fra enheten når kontoen slettes.
Hvis du ikke får tilgang til appen, kan du be om sletting ved å skrive til kundestøtte fra e-postadressen som er registrert på kontoen din.