Account en gegevens verwijderen
In de app: Instellingen → Account → Account verwijderen. Na je bevestiging worden je account, profiel, chatberichten en al je gegevens definitief verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Afspraken, medicatie en cyclusgegevens op je telefoon worden bij het verwijderen van je account ook van het apparaat gewist.
Als je geen toegang tot de app hebt, kun je verwijdering aanvragen door vanaf het e-mailadres van je account naar onze ondersteuning te schrijven.