Usunięcie konta i danych
W aplikacji: Ustawienia → Konto → Usuń konto. Po potwierdzeniu konto, profil, wiadomości z czatu i wszystkie dane zostaną trwale usunięte. Nie można tego cofnąć.
Gdy usuwasz konto, dane o wizytach, lekach i cyklu zapisane w telefonie również są usuwane z urządzenia.
Jeśli nie masz dostępu do aplikacji, możesz poprosić o usunięcie konta, pisząc na adres pomocy z adresu e-mail zarejestrowanego na koncie.