Obține aplicația

Contul și ștergerea datelor

În aplicație: Setări → Cont → Șterge contul. Când confirmați, contul, profilul, mesajele de chat și toate datele sunt șterse permanent. Nu se poate face nimic.

Numirea, medicaţia şi înregistrările ciclului de pe telefon sunt de asemenea eliminate din dispozitiv atunci când contul este şters.

Dacă nu puteți accesa aplicația, puteți solicita ștergerea prin scrierea la adresa noastră de suport din emailul înregistrat în contul dvs.

serhataslanai@gmail.com