Vymazanie účtov a údajov
V aplikácii: Nastavenie → Účet → Odstrániť účet. Keď potvrdíte, váš účet, profil, chat správy a všetky vaše údaje sú trvalo vymazané. Toto sa nedá odstrániť.
Menovanie, záznamy o liekoch a cykloch v telefóne sú tiež vymazané zo zariadenia, keď je účet zmazaný.
Ak sa k aplikácii nemôžete dostať, môžete požiadať o vymazanie zapísaním našej adresy podpory z e-mailu registrovaného na váš účet.