Pridobi aplikacijo

Račun in izbris podatkov

V aplikaciji: Nastavitve → Račun → Izbriši račun. Ko potrdite, se vaš račun, profil, sporočila za klepet in vsi vaši podatki trajno izbrišejo. Tega ni mogoče popraviti.

Imenovanje, zdravila in kolesarski zapisi na telefonu se prav tako izbrišejo iz naprave, ko se račun izbriše.

Če ne morete dostopati do aplikacije, lahko zahtevate izbris s pisanjem na naš podporni naslov iz e-pošte, ki je registrirana na vaš račun.

serhataslanai@gmail.com