Llogaria dhe fshirjet e të dhënave
Në aplikacion: Rregullimet → Profili → Elemino llogarinë. Kur konfirmoni, profili juaj, profili juaj, mesazhet e bisedimeve dhe të gjitha të dhënat tuaja do të fshihen përgjithmonë. Kjo nuk mund të zhbëhet.
Emërimi, ilaçet dhe regjistrimet e ciklit të telefonit tuaj janë pastruar edhe nga dispozitivi kur të hiqet llogaria.
Nëse nuk mund të hysh në aplikacion, mund të kërkosh fshirje duke shkruar në adresën tonë të mbështetjes nga email-i i regjistruar në llogarinë tënde.