Видалення облікового запису й даних
У застосунку: Налаштування → Обліковий запис → Видалити обліковий запис. Після підтвердження ваш обліковий запис, профіль, повідомлення чату та всі дані буде остаточно видалено. Цю дію не можна скасувати.
Записи про прийоми, ліки та цикл на телефоні також буде видалено з пристрою.
Якщо ви не маєте доступу до застосунку, попросіть про видалення, написавши в підтримку з адреси, зареєстрованої для вашого облікового запису.