Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Στην εφαρμογή: Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού. Όταν επιβεβαιώσεις, ο λογαριασμός, το προφίλ, τα μηνύματα συνομιλίας και όλα τα δεδομένα σου διαγράφονται οριστικά. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Τα αρχεία ραντεβού, φαρμάκων και κύκλου στο τηλέφωνό σου διαγράφονται επίσης από τη συσκευή όταν διαγραφεί ο λογαριασμός.
Αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, μπορείς να ζητήσεις διαγραφή γράφοντας στη διεύθυνση υποστήριξης από το email που είναι καταχωρισμένο στον λογαριασμό σου.